Κοντοσούβλι στην γάστρα

Κοντοσούβλι στη γάστρα από τον chef Κώστα Τσιμόπουλο στο Λιτόχωρο

Τα υλικά μας:

 

 

Κρέας για κοντοσούβλι

λεμόνια

Πιπέρι

χυμός λεμονιού

Ελαιόλαδο

Αλάτι

1 μεγάλο κρεμμύδι κομμένο ρε ροδέλες

Λίγα φύλλα μαρουλιού (για το γαρνίρισμα)

Λίγες φέτες ντομάτας (για το γαρνίρισμα)

 

 

 

 

Κόβουμε το κρέας σε μεγάλα κομμάτια,το τοποθετούμε στον πάτο της γάστρας

και από πάνω του βάζουμε το κρεμμύδι.

Προσθέτουμε αλάτι,πιπέρι,ελαιόλαδο,και τον χυμό λεμονιού και μερικά

κομμένα λεμόνια περιμετρικά.

Τοποθετούμε την γάστρα στον φούρνο σ εχαμηλή θερμοκρασία για 2-2,5 ώρες(προσθέτουμε

και λίγο νεράκι αν χρειαστεί).

Σερβίρουμε με τηγανιτές πατάτες και γαρνίρουμε με φέτες μαρουλιού και ντομάτας.

 

 

 

Καλή σας όρεξη και καλή επιτυχία

 

ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ: https://www.facebook.com/neromylos.lit

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.