Τηγανιά “Νερόμυλος”

Τηγανιά “Νερόμυλος” από τον chef Κώστα Τσιμόπουλο στο Λιτόχωρο

Τα υλικά μας:

 

 

1 μικρή ντομάτα σε κυβάκια

Λίγο ελαιόλαδο

1 ποτηράκι λευκό κρασί

1 ποτηράκι κόκκινο κρασί

Αλάτι

1 κρεμμύδι κομμένο σε ροδέλες

Πιπέρι

1 κουταλάκι του γλυκού πάπρικα (σκόνη)

100 γραμμάρια φέτα σε κυβάκια

2 πιπεριές(πράσινη και κόκκινη)

κρέας για τηγανιά

Μαρούλι (για γαρνίρισμα)

 

 

 

Κόβουμε το κρέας σε μικρά κυβάκια και το βάζουμε στο τηγάνι με λίγο ελαιόλαδο

και σοτάρουμε για 5-7 λεπτά.

Στη συνέχεια θα ρίξουμε πρώτα κόκκινο κρασί,πιπέρι,πάπρικα,αλάτι,κρεμμύδι,

πιπεριές και την ντομάτα και θα συνεχίσουμε το ανακάτεμα.

Έπειτα ρίχνουμε το λευκό κρασί και προσθέτουμε και την φέτα.

Σερβίρουμε την τηγανιά μέσα σε φωλιά από παξιμάδι (βλ.εικόνα 5-6) και γαρνίρουμε

με φύλλα μαρουλιού και φέτες ντομάτας.

 

 

 

Καλή σας όρεξη και καλή επιτυχία

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.