Μάντσε

Ένα πολύ ωραίο ορεκτικό για μερακλήδες είναι το Μάντσε από το εστιατόριο Ξανθίππη στην Ξάνθη

Τα υλικά μας:

 

1 Κρεμμύδι χοντροκομμένο

2 Πράσινες πιπεριές

1 Κόκκινη πιπεριά

1 Μελιτζάνα μέτρια τηγανισμένη ελαφρά και κομμένη σε κομμάτια

1 Τομάτα κομμένη σε κύβους

Ελαιόλαδο

Πιππέρι

Αλάτι

Σκόρδο

½ κούπα σάλτσα ντομάτας

Μαϊντανός

Σε ένα μεγάλο τηγάνι ρίχνουμε λίγο ελαιόλαδο και το βάζουμε να κάψει. Ρίχνουμε το χοντροκομμένο κρεμμύδι, τις πιπεριές, την ντομάτα, λίγο μαϊντανό και προσθέτουμε το αλάτι και το πιπέρι.

Επίσης προσθέτουμε και λίγο σκόρδο. Το αφήνουμε για λίγο ανακατεύοντας όχι όμως συνέχεια.

Μετά από λίγο προσθέτουμε το χυμό ντομάτας. Το αφήνουμε για λίγο και μετά προσθέτουμε και την μελιτζάνα η οποία πρέπει να είναι τηγανισμένη ελαφρά.

Τα αφήνουμε όλα μαζί για περίπου 5 λεπτά και το ορεκτικό μας είναι έτοιμο.

Μπορούμε να σερβίρουμε σε ένα ρηχό πιάτο.

Συνοδεύει περίφημα το ουζάκι σας ή το τσίπουρο ή την τσικουδιά

 

Καλή σας όρεξή και καλή σας επιτυχία.

 

ΚΑΤΆΣΤΗΜΑ:Restaurant Brasserie Ξανθίππη, Ξάνθη
Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.