Μια ακόμη πρόταση για το πολύ γνωστό μας ορεκτικό, αυτή την φορά από την Ταβέρνα «Αλέξανδρος» στον Μαυρόλοφο Σερρών .
Τα υλικά μας:
Ελαιόλαδο
Ρίγανη
Μισή ντομάτα χοντροκομένη
1 πιπεριά πράσινη
1 κουταλιά τυροκαυτερή
200γρ φέτα
100γρ κεφαλοτύρι τριμμένο
1 φέτα κασέρι γκούντα
Θα χρειαστούμε ένα μικρό πήλινο σκεύος.. Παίρνουμε την φέτα και την τρίβουμε με το χέρι μας κατευθείαν μέσα στο πήλινο. Καλό θα είναι η φέτα μας να είναι μισή μισή. Προσθέτουμε την ντομάτα η οποία πρεπει να είναι χοντροκομένη.
Την πιπεριά μας(θα μπορούσατε να βάλετε και καυτερή) λίγο ρίγανη, με ένα κουτάλι την τυροκαυτερή,από πάνω το κεφαλοτύρι, λίγο ελαιόλαδο και μία φέτα τυρί γκούντα από πάνω σαν καπάκι.
Το βάζουμε στο φούρνο για περίπου 10 λεπτά στους 170 βαθμούς.
Το βγάζετε και είναι έτοιμο να το απολαύσετε…
Καλή σας όρεξή και καλή σας επιτυχία.