Για εσάς που δυσκολεύεστε να φάτε το συγκεκριμένο λαχανικό η συνταγή του Στέφανου Λαφάρα του εστιατορίου Χάραμα θα σας κάνει να το ξανασκεφτείτε…
Τα υλικά μας:
Μπρόκολο
Τριμμένο τυρί
1 ποτήρι κρέμα γάλακτος
Αλάτι
2 μανιτάρια Πολωνίας
Κόβουμε τα μανιτάρια σε λεπτές φέτες και τα σοτάρουμε στο τηγάνι. Μόλις πάρουν χρώμα και μαλακώσουν ρίχνουμε αλάτι, κρέμα γάλακτος, τριμμένο κασέρι και τα μπρόκολα.
Τα ανακατεύουμε για λίγο
Σερβίρουμε σε ένα ρηχό πιάτο.
Το μπρόκολο είναι ένα φάρμακο στην κουζίνα μας.
Δεν θα απαριθμήσουμε τα πάμπολλα πολύτιμα στοιχεία που περιέχει για τον οργανισμό μας, από βιταμίνες και ιχνοστοιχεία μέχρι φυτικές ίνες.
Ας συγκρατήσουμε ότι είναι ισχυρότατο αντιοξειδωτικό.
Καλή σας όρεξή και καλή σας επιτυχία.