ΤΑΞΙΔΕΥΟΝΤΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΥΖΙΝΑ - S02 E67 - Ταξιδεύοντας Με Την Κουζίνα -1η σεζόν -Το Κρασί και τα μυστικά του
Eκπομπή με ειδικό αφιέρωμα στο παλαιότερο ποτό, το Κρασί. Θα δείτε μυστικά τις οινοποίησης καθώς επισκεφτήκαμε το Οινοποιείο “Μεσημβρία Οινοποιητική” και ξεναγηθήκαμε στους χώρους τους. Μάθαμε πολλά για τις ποικιλίες που παράγονται, όπως η Μαλαγουζια το Merlot κτλ. Φυσικά δεν θα μπορούσαν να λείψουν και οι συνταγές μας με τον Chef Γιώργο Παυλίδη από το μεζεδοπωλείο Ταντούρ στην Νεάπολη της Θεσσαλονίκης να μας δείχνει την τέχνη του. Κλείσαμε με ένα υπέροχο κοκτέιλ στο Καφέ-Μπαρ Πορτοκάλι το οποίο μας ετοίμασε ο Γιάννης Ζιώγας. Επίσης θα δούμε και εικόνες από την έκθεση ποτών και τροφίμων με την βοήθεια της συνεργάτιδας μας Κωνσταντίνας Ψειράκη Detrop-Oenos 2017. Να ευχαριστήσουμε πολύ τους ιδιοκτήτες της Μεσημβρίας Οινοποιητικής Θοδωρή Παρασκευόπουλο και Περικλή Ντράχα καθώς και τον υπεύθυνο πωλήσεων Ηλία Θεωδωρίδη και οινολόγο Θωμά Κοντόπο για την ξενάγηση στο οινοποιείο και τα μυστικά του κρασιού. Το μεζεδοπωλείο Ταντούρ και τον σεφ Γιώργο Παυλίδη για την υπέροχη συνταγή και το καφέ μπαρ «Πορτοκάλι» για την φιλοξενία.